Ragazzini Rotho perisztaltikus és dugattyús szivattyúk

Az Inox Trade Company Kft. a Ragazzini borszivattyúk hivatalos és egyedi forgalmazója Magyarországon.

A Ragazzini 1921 óta gyárt szivattyúkat. A gyártó alapvető célja az, hogy hatékony megoldásokat biztosítson a következő ágazatok számára:
- élelmiszeripar és italgyártás
- borászat

A folyamatos kutatási és fejlesztési munkának köszönhetően a Ragazzini által tervezett és gyártott termékek a legmagasabb minőséget és megbízhatósági szintet kínálják.

Perisztaltikus szivattyúk

A Rotho perisztaltikus szivattyú egy olyan volumetrikus szivattyú, amely különböző élelmiszeripari és italgyártási folyamatokban képes megoldást nyújtani számos gyártási problémára.

A gyártási folyamatok legszélesebb körében elért konkrét eredményeknek köszönhetően a Rotho a borászatban dolgozó szakértők figyelmét is felkeltette.

Nincs hatással az érzékszervekkel észlelhető tulajdonságokra

A Rotho szivattyúk nagy hatékonysággal képesek áramoltatni az élelmiszereket és az italokat. Az anyagok kíméletes mozgatása révén a termékek nem keverednek fel.

Mindennek eredményeként nem alakulnak ki nem kívánt anyagok, és nem módosulnak a termék érzékszervekkel észlelhető tulajdonságai. A végtermék így változatlan minőségben élvezhető, ami elengedhetetlenül fontos szempont a fogyasztók számára.

Példának okáért a borászatban és az olivaolaj-gyártásban a Rotho az egyetlen olyan szivattyú, amely képes fenntartani a szőlő és a must (fürtös vagy bogyózott szőlő esetén is), az olajos must, az olivapép és a tiszta olajak egyedi jellemvonásait.

Dugattyús szivattyúk

Az egyedi technológia, a garantált szilárdság, a magas minőségű anyagok, a fejlett gyártási folyamatok és a szigorú vizsgálati eljárások kombinációja teszi a Ragazzini dugattyús szivattyúit legendává a borászati ágazatban. A Ragazzini AISI 316 dugattyús szivattyúk képesek a legváltozatosabb igényeket is kielégíteni, és az alábbi közegek szivattyúzására alkalmasak:

• agresszív és koptató hatású folyadékok, például borkősav és seprő;
• 100°C-os folyadékok;
• nagy viszkozitású folyadékok;
• zagy és eleveniszap;
• magas nyomású gyümölcspüré.

A Ragazzini dugattyús szivattyúi mindig is a minőség megtestesítői voltak. Az 1921-ben történt megalkotása óta bizonyítottan meg tudott oldani szivattyúkkal kapcsolatos olyan problémákat, amelyekkel más, ugyanilyen típusú szivattyúk nem voltak képesek megbirkózni. A szükségszerűen szokatlan, hosszúkás és szögletes formája – amelyet az esztétikusok kritikával illettek, a műszaki szakértők pedig széles körben bámulattal fogadtak – magának a benne rejlő technológiának az eredményeként jött létre: hosszú és keskeny dugattyúhengerek, robosztus szektor mozgások és túlméretezett nyomólégüstök.


add google map
© Inoxtrade Company Kft. Minden jog fenntartva. Powered by Webface.