Perisztaltikus szivattyúk
A Rotho perisztaltikus szivattyú egy olyan volumetrikus szivattyú, amely különböző élelmiszeripari és italgyártási folyamatokban képes megoldást nyújtani számos gyártási problémára.
A gyártási folyamatok legszélesebb körében elért konkrét eredményeknek köszönhetően a Rotho a borászatban dolgozó szakértők figyelmét is felkeltette.
Nincs hatással az érzékszervekkel észlelhető tulajdonságokra
A Rotho szivattyúk nagy hatékonysággal képesek áramoltatni az élelmiszereket és az italokat. Az anyagok kíméletes mozgatása révén a termékek nem keverednek fel.
Mindennek eredményeként nem alakulnak ki nem kívánt anyagok, és nem módosulnak a termék érzékszervekkel észlelhető tulajdonságai. A végtermék így változatlan minőségben élvezhető, ami elengedhetetlenül fontos szempont a fogyasztók számára.
Példának okáért a borászatban és az olivaolaj-gyártásban a Rotho az egyetlen olyan szivattyú, amely képes fenntartani a szőlő és a must (fürtös vagy bogyózott szőlő esetén is), az olajos must, az olivapép és a tiszta olajak egyedi jellemvonásait.